SCHOONMONITOR
OOG VOOR VERBETERINGDagen Uur Min Sec
GA AAN DE SLAG MET MONITORING BINNEN UW GEMEENTE EN SPAAR VOOR LEUKE VERRASSINGEN
BEKIJK DE TIPS & TRICKS IN DE APP

 

Laatste nieuws

Hieronder het laatste nieuws zodat u weer helemaal op de hoogte bent.

Tips & Tricks
Afvalmonster Vakantiebox ook leuk voor thuis!  
06-07-2020
Tips & Tricks zomer 2020
Tips & Tricks
Nieuw: tips & tricks in de Schoonmonitor app.  
01-04-2020
Door de huidige maatregelen rondom het coronavirus zitten veel mensen thuis en is naar buiten gaan beperkt. Gebruik daarom de tips & tricks in de Schoonmonitor. Zo kun je samen thuis aan de slag met afval.
Sociale media
Ook op Instagram actief  
28-02-2020
Op instagram is de Schoonmonitor ook te volgen

De Schoonmonitor

Samen zorgen voor een schonere buurt, dat is waar de Schoonmonitor om draait!

Iedereen houdt van een schone en prettige leefomgeving. U kunt als bewoner ook uw steentje hieraan bijdragen. Een schone buurt komt namelijk niet vanzelf en is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Door het bundelen van kennis én georganiseerde aanpakken van gemeenten, bewoners en het bedrijfsleven ontstaat er een krachtige samenwerking binnen uw gemeente. Help daarom ook mee en download de app!

Wat de Schoonmonitor App doet

De Schoonmonitor is een app waarbij u iedere maand in een paar minuten kan aangeven hoe schoon u de verschillende gebieden binnen uw gemeente vindt. Denk bijvoorbeeld aan het beoordelen van uw eigen straat, een winkelgebied of een park dat u regelmatig bezoekt. Met uw mening kan de gemeente ontdekken hoe de bewoners denken over de schoonheidsgraad binnen de verschillende wijken. Dit geeft de gemeente inzicht in welke aspecten goed scoren en waar zij hun activiteiten kunnen aanscherpen, sturen op beleving dus! Heeft u oog voor verbetering of wilt u juist een pluim geven? Doe dan mee.

 
 

HOE HET WERKT

Wij gaan er vanuit dat u natuurlijk meedoet omdat u een schone buurt belangrijk vindt en hier graag bij wilt helpen. Maar u krijgt er meer voor terug. U ontvangt terugkoppeling van de gemeente over de resultaten en hoe zij dit gaan gebruiken voor een schonere buurt. Ook spaart u mee voor collectieve én individuele beloningen. Als collectief spaart u mee voor het planten van nieuwe bomen en daarmee dus vergroening van Nederland en de wereld. Verder zijn er veel leuke (duurzame) partners uit het bedrijfsleven verbonden aan de Schoonmonitor. Denk bijvoorbeeld aan kortingsbonnen voor de webshops van Mepal, Bambook en Makai-Blue, een gratis zwerfafval doeboekje van de afvalmonsters of vouchers voor de sauna’s van Quality Thermen. Kortom genoeg keuze voor een leuk extraatje!

Dus help mee en download de app. Samen gaan we voor een schonere buurt!


Deelnemende Gemeentes

Klik op  het logo om naar de informatie op de gemeente website te gaan.

 

 

 

 
 
Volg ons op social media
© 2021 ABR activatie